Chemical Guys Leather Conditioner 475ml

Chemical Guys Leather Conditioner 475ml
Pris:299 KR

Ekskl. mva: 239 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: SPI_401_16
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Bevar skinnet spenstig og mykt, bruk Chemical Guys Leather Conditioner!

Skinninteriør i en bil er fantastisk flott! Lukten, følelsen, inntrykket … vel å merke, kun hvis det er ivaretatt og vedlikeholdt riktig! I likhet med huden du har på deg 24 timer i døgnet, trenger også skinninteriør i en bil vedlikehold i form av rens og tilførsel av fuktighet. (i hvert fall innimellom…) Hvordan gjør du så det? Det første du bør gjøre er å investere i en flaske Leather Conditioner fra Chemical Guys. Om skinnet er nytt eller gammelt, spiller ingen rolle, det er ikke noe vits i å utsette en slik «livsnødvendig» behandling! Med Leather Conditioner bevarer du skinnets naturlige mykhet og gir det nytt liv dersom det har blitt neglisjert av tidligere eiere. Ikke reduser verdien på din bil, øk den i stedet!

Spesifikasjoner: 475ml flaske og 3,7L kanne.

Bruksanvisning: Støvsug interiøret som vanlig. Rens skinnet med Chemical Guys Leather Cleaner. Massèr en liten mengde Leather Conditioner inn i setene/interiøret med en mikrofiberapplikator, pass på å få kremen godt inn i sømmer, sprekker og på kanter som er spesielt utsatt. Vent inntil 1 time (temperaturavhengig) og tørk av eventuelle rester med en ren mikrofiberklut. Nyt lukten, følelsen og mykheten med god samvittighet i lang tid fremover!

 

 

 

Chemical Guys leather Conditioner inneholder også vitamin E, som er viktig å tilføre skinnet. Den vil også beskytte mot skadelige UV stråler.

Vi anbefaler alle å smøre opp skinnet minst to ganger i året.

Se denne filmen for mer info:

 

 

Guide Til Skinnbehandling

on 24 Feb 2015
Her tar vi en nærmere kikk på behandling av skinnseter, det brukes produkter fra Chemical Guys. Det er meget viktig å bruke produkter laget for skinn, så man ikke skader skinnet.
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: