Scholl Concepts S20 Black Signature Series 500ml

Scholl Concepts S20 Black Signature Series 500ml
Scholl Concepts S20 Black Signature Series 500ml
399 KR
Pris:319 KR

Ekskl. mva: 255 KR
Produsent: Scholl Concepts
Produktkode: SS-S20BSS
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

De fleste kjenner nok godt til Scholl Concepts S20 Black og dens fantastiske egenskaper som en ekte one-step-polish.

I god Scholl Concepts ånd hviles det ikke på laurbærene, i stedet satses det hardt på produktutvikling og forbedring basert på tilbakemeldinger fra brukere og kunder.
I denne oppgraderte versjonen av S20 Black er det mer kutt, mer glans, samme lange kjøretid, OG kanskje det aller viktigste; lettere avtørking.
Første generasjon S20 Black kunne være noe «sticky» å tørke av, spesielt om man brukte Dual Action maskin eller ikke kjørte polishen helt ut. Det er det nå slutt på!
Med helt ny formulering er Scholl Concepts S20 Black Signature Series nå også tilpasset de av oss som sverger til Dual Action.

Scholl Concepts S20 Black Signature Series brukes og kjøres på samme måte som den forrige; sørg for helt rene overflater og start med små områder, lav hastighet og øk etterhvert. Vi har erfart at den gir maksimalt kutt og avslutning på 1500-2000 rpm (roterende) og hastighet 5-6 på dual Action. Kjør ut polishen til du får en fin og tynn oljeaktig film. Tørk av og gjenta med ca 30% overlapping. På helt nye, ubrukte pads påføres ca 5-6 ertestore dråper, etterhvert trenger du bare 3-4 dråper for "påfylling". Den aktive oljen i S20 Black SS vil være lagret i poleringsputen så du trenger kun litt polish for å opprettholde kutt-effekten.

Vi har erfart hologramfri polering på både hard og myk klarlakk, for å oppnå dette er det veldig viktig at polishen kjøres helt ut og brytes ned maksimalt.

Valg av poleringspute avhenger av type lakk, (hard - medium - myk) gode allroundputer uansett lakktyper er etter vår mening disse:

Scholl Concepts Rubbingpute Spider Lilla og Scholl Concepts Spiderpad Blå

Vi har også testet ut nye S20 Black Signature Series med våre egne puter, og kommet frem til at disse putene gjorde en suveren jobb på medium og myk lakk:

Scandic Shine Premium Poleringspute og Scandic Shine Premium Rubbingpute

For hardere typer klarlakker, type VW, Audi, Mercedes, BMW mfl. anbefaler vi disse:

Scholl Concepts Spiderpad sort/hvit og Scandic Shine Premium Grov Rubbingpute

 

Vi anbefaler å bruke en av våre premium vokser eller forseglinger for maksimal beskyttelse etter lakkbehandlingen.

Inneholder IKKE silikoner og er godkjent for bruk i profesjonelle lakkverksteder.

 

Scholl Concepts S20 Black Signature Series

on 20 Jun 2017
Se hvor enkelt du oppnår en ripefri bil, med kun 1 produkt! Scholl Concepts S20 Black Signature Series er så enkelt at selv en nybegynner kan oppnå gode resultater. Brukes med en Ocillerende eller roterende maskin og Poleringsputer fra Scholl Concepts. Se under for tips om produkter. Husk at du må beskytte lakken etter bruk av S20 Black, se HER for video:
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: