Scholl Concepts S2 Black Signature Series 500ml

Scholl Concepts S2 Black Signature Series 500ml
Scholl Concepts S2 Black Signature Series 500ml
399 KR
Pris:319 KR

Ekskl. mva: 255 KR
Produsent: Scholl Concepts
Produktkode: SS-S2BSS
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Scholl Concepts S2 Black Signature Series er en helt ny rubbing/lakkrens og kan ikke sammenlignes med tidligere S2 Orange.
Ved å ta utgangspunkt i Scholl Concepts S3 Gold XXL, men med ønske om mer kutt, høyere glans og lengre kjøretid har Scholl Concepts utviklet en rubbing/lakkrens som ikke bare har inntil 30% mer kutt, men som også avslutter med minst samme glansnivå! Vi har testet denne over en periode og kan love at fjerning av riper ALDRI har gått raskere, eller vært mer morsomt!

Scholl Concepts S2 Black Signature Series brukes og kjøres på samme måte som den forrige; sørg for helt rene overflater og start med små områder, spre produktet på lav hastighet og øk etterhvert. Vi har erfart at den gir maksimalt kutt og avslutning på 1700-2000 rpm (roterende) og hastighet 5-6 på dual Action. Kjør ut rubbingen til du får en fin og tynn oljeaktig film. Tørk av og gjenta med ca 30% overlapping. På helt nye, ubrukte pads påføres ca 4-5 ertestore dråper, etterhvert trenger du bare 2-3 dråper for "påfylling". Den aktive oljen i S2 Black SS vil være lagret i poleringsputen så du trenger kun litt rubbing for å opprettholde kutt-effekten.

For best mulig finish er det veldig viktig at S2 Black SS kjøres helt ut og brytes ned maksimalt.

Valg av rubbingpute avhenger av type lakk, (hard - medium - myk) gode allroundputer uansett lakktyper er etter vår mening disse:

Scholl Concepts Rubbingpute Spider Lilla og Scholl Concepts Spiderpad Blå

Vi har også testet ut nye S2 Black Signature Series med våre egne puter, og kommet frem til at denne puten gjorde en suveren jobb på medium og myk lakk:

Scandic Shine Premium Rubbingpute

For hardere typer klarlakker, type VW, Audi, Mercedes, BMW mfl. anbefaler vi disse:

Scholl Concepts Spiderpad sort/hvit og Scandic Shine Premium Grov Rubbingpute

Til siste steg anbefaler vi å bruke Scholl Concepts S30+ eller Scholl Concepts S20 Black SS.

Vi anbefaler å bruke en av våre premium vokser eller forseglinger for maksimal beskyttelse etter lakkbehandlingen.

Inneholder IKKE silikoner og er godkjent for bruk i profesjonelle lakkverksteder.

Scholl Concepts S2 Black Signature Series

on 16 Jun 2017
Scholl Concepts S2 Black Signature Series er en helt ny rubbing/lakkrens og kan ikke sammenlignes med tidligere S2 Orange. Ved å ta utgangspunkt i Scholl Concepts S3 Gold XXL, men med ønske om mer kutt, høyere glans og lengre kjøretid har Scholl Concepts utviklet en rubbing/lakkrens som ikke bare har inntil 30% mer kutt, men som også avslutter med minst samme glans...
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: