Herrenfahrt Leather Colour Transfer Sealant 150ml

Herrenfahrt Leather Colour Transfer Sealant 150ml
Pris:349 KR

Ekskl. mva: 279 KR
Produsent: Herrenfahrt
Produktkode: HFLF
Tilgjengelighet: På lager om 2-3 uker
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Vedlikehold av eksklusivt og dyrt skinninteriør er ikke bare nødvendig for å opprettholde verdi, utseende og funksjon, det kan også være en glede i seg selv å se det flotte resultatet en kan få med egen innsats.
Herrenfahrts skinnpleieprodukter har vært under utvikling i lengre tid og i samarbeide med noen av de beste produsentene innen lær og skinn.
Når de nå slipper sine produkter på markedet er det med stolthet og trygghet om at de lever opp til og faktisk overgår forventningene.

Fargesmitte fra klær over på lyse skinn- og lærtyper er et kjent problem. Herrenfahrt Farbbarriere er designet spesielt for å unngå dette ved å forsegle overflaten enkelt og effektivt. Den nye og innovative coatingen beskytter skinn og lær mot misfarging og slitasje uten at overflaten føles stiv.

Bruk: Rens skinnet/læret som anvist med Herrenfahrt Tiefreiniger. Rist flasken godt og påfør en liten mengde produkt med Herrenfahrt Leather Care Applicator Pad. La Farbbarriere trekke godt inn i skinnet og tørke før videre behandling.
Skal ikke brukes på børstet skinn eller lær, som nubuck, alcantara eller suede. Farbbariere er beregnet KUN for lyst skinn. På mørkt/sort skinn anbefales Herrenfahrt Pflegemilch for et perfekt resultat. 

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: