WAXD Krauss 900W Nybegynnerpakke

WAXD Krauss 900W Nybegynnerpakke
Pris:2.799 KR

Ekskl. mva: 2.239 KR
Produsent: WAXD
Produktkode: WD3437
Tilgjengelighet: Ikke på lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Vi er stolte av å kunne introdusere WAXD nybegynner polerings-sett. Her får du et komplett sett med det som trengs for å ta steget fra håndpolering til profesjonell lakk-korrigering.

Du vil bli introdusert til en helt ny verden når det gjelder ripefjerning, glans og blank lakk, dette være seg på bil, mc, båt, traktor eller lastebil.
Vi har satt sammen det aller mest nødvendige du trenger; en solid, gjennomprøvd og god maskin, en meget effektiv rubbing (WAXD R1),
en suveren polish med ekstremt høy glans (WAXD R2), effektive rubbing- og poleringsputer samt myke, gode mikrofiberkluter.
I tillegg får du også med en god og holdbar beskyttelse i form av WAXD Creme LS.
 

Vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe ekstra poleringsputer, minst 1 av hver type. Alle Dual Action poleringsmaskiner, uansett prisklasse, avgir mye varme.
Om du polerer lenge uten å la maskin og pads kjøle seg ned, risikerer du å «smelte» borrelåsfestet til putene. La derfor maskin kjøle seg ned og bytt mellom 3-4 pads på en hel bil.

Bruk også pad-børste for å få ut «gammel» polish/rubbing. Mye polish-rester gjør pads over tid tyngre og vekt kan bli usentrert.

Steg 1:

Det første og viktigste steget er en skikkelig vask av bilen før polering. Først en runde med avfetting, før en god håndvask. Husk også felger, dekk og hjulbuer.

Steg 2:

Vi anbefaler å claye bilen før polering nesten uansett tilstand, dette for å være sikker på at overflaten er helt ren og glatt.                                                                                                     

Steg 3:

Start lakkrens med WAXD R1 og rubbingpad. Hvis du har kjøpt ekstra pads, anbefaler vi å bytte mellom disse etter 2-3 paneler for å unngå varmgang.
Sett puten sentrert på poleringsmaskinen og påfør 5-6 "erter".

Velg deg ut et panel på bilen, for eksempel panser eller tak (jobb med kun ett panel om gangen). Som ved vask, er det en fordel å jobbe seg fra toppen og ned.
Del gjerne dette panelet opp i mindre deler (50cm x 50cm), så er det enklere å konsentrere seg om ett område om gangen.

Uten å starte maskinen enda, trykker du padden lett noen ganger rundt på panelet for å fordele poleringsmiddelet.
Sett maskinens hastighet på innstilling 1. Fordel poleringsmiddelet rundt på området med maskinen i hastighet 1 Etter få sekunder og så fort produktet er fordelt, så setter du maskinen på hastighet 5-6.

Jobb med medium press på maskinen frem og tilbake, deretter opp og ned. Jobb systematisk over hele panelet til produktet begynner å bli brutt ned (den hvite hinnen forsvinner og overflaten får mer en tynn oljefilm).
Ta en ren mikrofiberklut og tørk av poleringsmiddelet. Er området fortsatt ripete kan du gjenta prosessen til du er fornøyd med resultatet, du kan også prøve med litt mer press på maskinen.
Husk at det er viktig med rolige bevegelser og ikke mer press enn at bakplaten hele tiden har fri rotasjon.

Steg 4:

Når du er ferdig med å kjøre lakkrens på hele bilen, går du over til WAXD R2 og poleringspute. Start på samme måte som på Steg 3, men litt mindre press og litt raskere bevegelser.
Det skal ikke være nødvendig å jobbe like hardt med denne som med WAXD R1. En tommelfingerregel er at du trenger bare 1/3 så mye tid på poleringa som på lakkrensen.

Dvs. dersom du bruker 3 timer på lakkrens, trenger du bare 1 time på polering. Dette avhenger oftest av lakktype, produkter og tilstand på lakken.

Det er viktig å legge en god voks/lakkforsegling etter at denne jobben er utført. WAXD Creme LS som følger med i settet er en hybridvoks (blanding mellom forsegling og voks) som gir en flott, dyp og holdbar glans samtidig som den er enkel å bruke.

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: