Chemical Guys Mr. Pink 475ml

Chemical Guys Mr. Pink 475ml
Pris:189 KR

Ekskl. mva: 151 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CWS_402_16
Tilgjengelighet: På lager
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Kan forårsake skadelige langtidsvirkninger for liv i vann.
Unngå utslipp til miljøet.

Oppbevares utilgjengelig for barn!

 

Last ned datablad her

Mr.Pink er en høyt-skummende bilshampo som konstant frigjør bobler som fanger opp og løser opp skitt, veisalt og andre forurensinger. Dette er en ideell såpe for hyppige vasker siden den er både mild og skånsom mot tidligere lakk behandlinger. Mr.Pink ble i utgangspunktet laget for bruk i skumkanon, men er også suveren å bruke til såpeblanding i bøtte.

Mr.Pink er en selvskreven gjest ved alle skumparty!

Bruk:

Rist flasken godt. Bruk ca. 30ml såpe pr 20 liter vann. Vask overflaten og skyll med rent vann. Ved bruk i skumkanon bland ca. 1-2 dl såpe med 8–9 dl vann.

 

 

 

 

 

 

Proudly Made in America
 
 

Motorsykkel Detail

on 07 Apr 2016
Her får du noen gode tips til rengjøring og beskyttelse av din Motorsykkel. Motorsykkel trenger like mye vedlikehold som en bil og det er viktig å holde de rene og godt beskyttet.
Vis mer

Chemical Guys Mr Pink Foam Cannon

on 05 Apr 2016
Har du ikke testet Chemical Guys Skumkanon enda? Har du høytrykkspyler er dette nesten et must, ikke bare blir det moro å vaske bil, det blir også mer skånsomt. Man kan montere Skumkanonen på alle typer høytrykkspylere, bare velg korrekt kobling ved kjøp. Chemical Guys Mr Pink kommer både i 473ml flaske og 3.7L dunk for de som elsker å v...
Vis mer

Guide til blank Tesla

on 04 Apr 2016
Alle biler trenger en vårrengjøring etter en hard vinter, eller kanksje du har kjøpt deg en bruktbil? Her får du tips om hvordan du rengjør bilen og frisker opp både eksteriør og interiør! Er din bil sort? Da anbefaler vi samme framgangsmåte, men med Chemical Guys Black Light og Black Wax. Filmen er filmet og produsert hos Chemical Guy...
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: