Videoer

Scholl Concepts S20 Black Signature Series

Se hvor enkelt du oppnår en ripefri bil, med kun 1 produkt! Scholl Concepts S20 Black Signature Series er så enkelt at selv en nybegynner kan oppnå gode resultater. Brukes med en Ocillerende eller roterende maskin og Poleringsputer fra Scholl Concepts. Se under for tips om produkter. Husk at du må beskytte lakken etter bruk av S20 Black, se HER for video:
Vis mer

Scholl Concepts S20 Black Signature Series

Scholl Concepts S20 Black Signature Series brukes og kjøres på samme måte som den forrige; sørg for helt rene overflater og start med små områder, lav hastighet og øk etterhvert. Vi har erfart at den gir maksimalt kutt og avslutning på 1500-2000 rpm (roterende) og hastighet 5-6 på dual Action. Kjør ut polishen til du får en fin og tynn oljeaktig film. Tørk av og gjenta med ca 30% overlapping. På helt nye, ubrukte pads påføres ca 5-6 ertestore dråper, etterhvert trenger du bare 3-4 dråper for "påfylling". Den aktive oljen i S20 Black SS vil være lagret i poleringsputen s&ari...
Vis mer

Scholl Concepts S2 Black Signature Series

Scholl Concepts S2 Black Signature Series er en helt ny rubbing/lakkrens og kan ikke sammenlignes med tidligere S2 Orange. Ved å ta utgangspunkt i Scholl Concepts S3 Gold XXL, men med ønske om mer kutt, høyere glans og lengre kjøretid har Scholl Concepts utviklet en rubbing/lakkrens som ikke bare har inntil 30% mer kutt, men som også avslutter med minst samme glansnivå! Vi har testet denne over en periode og kan love at fjerning av riper ALDRI har gått raskere, eller vært mer morsomt!
Vis mer

PolishAngel Master Sealent

PolishAngel® Master Sealant var intet mindre enn en revolusjon da den ble sluppet på markedet! PolishAngel med Alois Meier i spissen, klarte nemlig kunststykket å kombinere carnaubavoksens fantastiske egenskaper med det siste innen glasscoat-teknologi.
Vis mer

Herrenfahrt Spray Shine

Intens og umiddelbar lotus effekt! Spray Shine fra Herrenfahrt er ikke bare prikken over i-en etter en fin dags voksing, den er også en meget rask og enkel måte å hente opp ekstra dybde samt en intens lotus effekt. Spray Shine er særdeles enkel å påføre, spray på – tørk av, den atomiseres på en måte vi sjelden har sett før, og er meget skånsom mot tidligere behandlinger. Takket være den innoverende måten den hefter seg til overflaten på, elektrostatisk i motsetning til kjemisk, er Spray Shine mye mer skånsom mot overflaten, mer holdbar og mer anvendelig. Spray Shine kan brukes som e...
Vis mer

Scholl Concepts Spam Signature Series

Ronny forteller litt om hvordan nye Spam Signature Series fungerer! Oppdatert versjon med enda mer effekt og bedre lukt.
Vis mer

Guide til korrekt vask av bil

Hvordan vasker du bilen? Her er en flott videoguide fra Chemical Guys på hvordan man tar en sikker og god vedlikeholdsvask! Når man først har brukt mye tid på å polere bilen og lagt på en god voks, er det viktig å vedlikeholde lakken, så man unngår vaskeriper. Følger man denne guiden på vasking, er man sikret blank bil i lang tid. Hvorfor to bøtter? Dette er for å hindre sand og skitt i å treffe lakken, derfor skyller man alltid vaskehansken i bøtte nr 1 først, før den går i såpe bøtten. Dermed er vaskehansken helt ren før den treffer lakken på nytt...
Vis mer

Scandic Shine Promo - 2016

Scandic Shine Promo - 2016 I vår promo film viser vi frem flere av våre produkter, og tekniker brukt i behandlingen av en Porsche Cayenne. Produktene som er brukt i videoen finner du under.
Vis mer

Chemical Guys Wheel Wedge

Genialt for vask av felger, denne bør prøves!
Vis mer

Motorsykkel Detail

Her får du noen gode tips til rengjøring og beskyttelse av din Motorsykkel. Motorsykkel trenger like mye vedlikehold som en bil og det er viktig å holde de rene og godt beskyttet.
Vis mer