Videoer

Guide til korrekt vask av bil

Hvordan vasker du bilen? Her er en flott videoguide fra Chemical Guys på hvordan man tar en sikker og god vedlikeholdsvask! Når man først har brukt mye tid på å polere bilen og lagt på en god voks, er det viktig å vedlikeholde lakken, så man unngår vaskeriper. Følger man denne guiden på vasking, er man sikret blank bil i lang tid. Hvorfor to bøtter? Dette er for å hindre sand og skitt i å treffe lakken, derfor skyller man alltid vaskehansken i bøtte nr 1 først, før den går i såpe bøtten. Dermed er vaskehansken helt ren før den treffer lakken på nytt...
Vis mer

Guide til blank Tesla

Alle biler trenger en vårrengjøring etter en hard vinter, eller kanksje du har kjøpt deg en bruktbil? Her får du tips om hvordan du rengjør bilen og frisker opp både eksteriør og interiør! Er din bil sort? Da anbefaler vi samme framgangsmåte, men med Chemical Guys Black Light og Black Wax. Filmen er filmet og produsert hos Chemical Guys USA.
Vis mer

Vårklargjøring vol. 2

Vår nyeste video der vi viser hvordan du får bilen helt ren etter vinteren, evnt før du starter vinterbeskyttelsen! Etter dette er gjort, anbefaler vi å vokse bilen for ekstra holdbarhet! Les mer her:
Vis mer

våtslip av lakk og lykter

Her tar vi for oss hvordan man våtsliper lakk og lykter, både for hånd og med maskin. Vi anbefaler å prøve å fjerne riper med lakkrens, før man evnt går for våtsliping. Det er alltid viktig å prøve det minst aggressive metoden først, da man vil fjerne så lite klarlakk som mulig.
Vis mer

Motorvask

Hvordan tar men en skikkelig motorvask? Ta en kikk på dette og se hvilke fantastiske resultater man kan oppnå.
Vis mer

2 stegs roterende polering

Her går vi nærmere innpå bruken av roterende maskin og hvordan man oppnår best mulig resultat. Vi ser også på bruken av Scholl Concepts S3+ gold og Scholl Concepts S30+.
Vis mer

Camaro Detailing

Se hvordan vi polerer en bil til show standard, fra rubbing til voks. En nytelse for bilpleie entusiaster.
Vis mer

Poleringsmaskiner

Vi gir deg utfyllende info på vårt utvalg av poleringsmaskiner, alt fra forbruker varianter til proffmaskiner.
Vis mer