Videoer

Scholl Concepts S20 Black Signature Series

Se hvor enkelt du oppnår en ripefri bil, med kun 1 produkt! Scholl Concepts S20 Black Signature Series er så enkelt at selv en nybegynner kan oppnå gode resultater. Brukes med en Ocillerende eller roterende maskin og Poleringsputer fra Scholl Concepts. Se under for tips om produkter. Husk at du må beskytte lakken etter bruk av S20 Black, se HER for video:
Vis mer

Scholl Concepts S2 Black Signature Series

Scholl Concepts S2 Black Signature Series er en helt ny rubbing/lakkrens og kan ikke sammenlignes med tidligere S2 Orange. Ved å ta utgangspunkt i Scholl Concepts S3 Gold XXL, men med ønske om mer kutt, høyere glans og lengre kjøretid har Scholl Concepts utviklet en rubbing/lakkrens som ikke bare har inntil 30% mer kutt, men som også avslutter med minst samme glansnivå! Vi har testet denne over en periode og kan love at fjerning av riper ALDRI har gått raskere, eller vært mer morsomt!
Vis mer

PolishAngel Master Sealent

PolishAngel® Master Sealant var intet mindre enn en revolusjon da den ble sluppet på markedet! PolishAngel med Alois Meier i spissen, klarte nemlig kunststykket å kombinere carnaubavoksens fantastiske egenskaper med det siste innen glasscoat-teknologi.
Vis mer

Herrenfahrt Spray Shine

Intens og umiddelbar lotus effekt! Spray Shine fra Herrenfahrt er ikke bare prikken over i-en etter en fin dags voksing, den er også en meget rask og enkel måte å hente opp ekstra dybde samt en intens lotus effekt. Spray Shine er særdeles enkel å påføre, spray på – tørk av, den atomiseres på en måte vi sjelden har sett før, og er meget skånsom mot tidligere behandlinger. Takket være den innoverende måten den hefter seg til overflaten på, elektrostatisk i motsetning til kjemisk, er Spray Shine mye mer skånsom mot overflaten, mer holdbar og mer anvendelig. Spray Shine kan brukes som e...
Vis mer

Scholl Concepts Spam Signature Series

Ronny forteller litt om hvordan nye Spam Signature Series fungerer! Oppdatert versjon med enda mer effekt og bedre lukt.
Vis mer

Scandic Shine Promo - 2016

Scandic Shine Promo - 2016 I vår promo film viser vi frem flere av våre produkter, og tekniker brukt i behandlingen av en Porsche Cayenne. Produktene som er brukt i videoen finner du under.
Vis mer

Chemical Guys Wheel Wedge

Genialt for vask av felger, denne bør prøves!
Vis mer

Motorsykkel Detail

Her får du noen gode tips til rengjøring og beskyttelse av din Motorsykkel. Motorsykkel trenger like mye vedlikehold som en bil og det er viktig å holde de rene og godt beskyttet.
Vis mer

Chemical Guys Mr Pink Foam Cannon

Har du ikke testet Chemical Guys Skumkanon enda? Har du høytrykkspyler er dette nesten et must, ikke bare blir det moro å vaske bil, det blir også mer skånsomt. Man kan montere Skumkanonen på alle typer høytrykkspylere, bare velg korrekt kobling ved kjøp. Chemical Guys Mr Pink kommer både i 473ml flaske og 3.7L dunk for de som elsker å vaske bil!
Vis mer

Chemical Guys Marine and Boat Fabric Guard

Her får du tips tll hvordan man impregnerer kalesje og seter!
Vis mer