Kärcher

Det familieeide selskapet Kärcher er i dag verdens ledende leverandør av effektive og ressursbesparende rengjøringssystemer. Kärcher oppnår resultater takket være topp ytelse, innovasjon og kvalitet.

Kärchers rengjøringsmaskiner kombinerer funksjonalitet, brukervennlighet og avansert design. Kärchers innovasjon og streben etter stadig bedre løsninger kjennetegner selskapet og er dokumentert gjennom en lang rekke patenter og utmerkelser fra anerkjente institusjoner. Over 1300 patenter og bruksmønstre vitner om selskapets kompetanse og innovasjonskraft.

Kärcher går alltid for den beste løsningen på enhver rengjøringsoppgave. Det er derfor de utvikler effektive systemer sammensatt av rengjøringsmaskiner, tilbehør og rengjøringsmidler som utfyller hverandre perfekt. For å oppfylle kundenes behov og preferanser på best mulig måte, er de i løpende dialog med både private og profesjonelle brukere av produktene. Innsikten de skaffer seg på denne måten, påvirker utviklingen av nye produkter direkte. Slik kan de sikre at hver ny innovasjon ikke bare oppfyller kravene til stadig mer kompliserte rengjøringsoppgaver, men at den også gjør arbeidet så lett og ukomplisert for brukerne som mulig.

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.