PolishAngel

PolishAngel er intet annet enn håndlaget perfeksjon fra Tyskland. De tilbyr en eksklusiv og innovativ serie av bilpleieprodukter som gir fantastiske resultater med minimal innsats. PolishAngels produktlinje består av alt fra voksholdige og glansgivende såper, til «High-end Waxes» med markedets høyeste innhold av ren carnauba.

PolishAngel utvikler og produserer en omfattende linje produkter for det mest eksklusive vedlikehold av bil og andre kjøretøyer. Kjennetegnet til PolishAngel har alltid vært at alle deres produkter håndlages og dette ofte på bestilling. Du vil dermed alltid være sikret «ferske» produkter med lang holdbarhet. Om du ønsker å teste ut plast og gummifornyere, støvfrie poleringsmidler, coatinger eller spesialvokser av absolutt høyeste kvalitet, er PolishAngels en produsent og leverandør du kan stole på! Du vil få ferske, håndlagde produkter av de beste råvarer.

Med PolishAngel er du ikke bare sikret et perfekt resultat, du bruker også markedets mest eksklusive bilpleiemidler.

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.