Rupes

Rupes er et familieeid, italiensk selskap som i over 70 år har utviklet og produsert elektriske og pneumatiske maskiner av høyeste kvalitet. Deres poleringsmaskiner er over hele verden kjent for å være blant markedets beste maskiner. En av de viktigste verdiene for Rupes er at sluttbruker av maskinene skal stå i hovedfokus under design og utvikling. Brukervennlighet og -sikkerhet står derfor i høysetet i hele produksjonslinjen.

Rupes ble etablert i Milano i 1947 og har siden oppstarten hatt som egen forpliktelse å produsere innovative løsninger med spesielt høy kvalitet. Denne forpliktelsen har med tiden gjort Rupes til den produsenten konkurrenter ser til for sammenligning. Med fokus på å designe og utvikle produkter og maskiner som er i fullt samsvar med helse- miljø- og sikkerhetsreguleringer er du sikret særdeles brukervennlige og trygge maskiner. For som Rupes selv sier: «Gleden av en godt gjennomført jobb er uvurderlig. Vi jobber hardt for at du skal kunne jobbe bedre.»

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.