Ultracoat

Ultracoat ble grunnlagt i 2015 på bakgrunn av lang erfaring og lidenskap for rene biler og perfekt lakk. I begynnelsen hadde Ultracoat en veldig liten serie med keramiske coatinger. En for lakk, en for glass og en for felger. Med tiden utviklet vårt team stadig flere nye produkter, ikke bare for beskyttelse, men også for det daglige vedlikeholdet. Etter utallige tester og utprøvinger kan Ultracoat nå tilby et vidt spekter med beskyttende coatinger, bilsåper, renser og fornyere.

Vårt hovedmål når vi utvikler produkter er å sørge for topp kvalitet, at de er raske og enkle i bruk, er effektive og har fornuftige priser.

Vi i Ultracoat forstår at partnerskap og tett samarbeid er nøkkelen til suksess. Derfor gjør vi vårt aller beste for å gi den beste tekniske supporten. Vi skjønner også viktigheten av god markedsføring, du kan derfor alltid forvente bra og godt utarbeidet markedsførings materiale som flyers, vedlikeholdskort, banners mm.

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.