Våre produsenter

Her kan du lese mer om våre leverandører og produsenter. Vi er meget stolte over å kunne representere og levere noen av de aller beste og mest effektive produkter på markedet. Visste du for eksempel at Scandic Shine har vært offisiell importør av Chemical Guys, Scholl Concepts og PolishAngel i over 10 år?

 • Chemical Guys

  Chemical Guys er en verdensomspennende leverandør av bilpleie-produkter og utstyr av meget høy kvalitet. De er etablert i over 50 land og har base i Los Angeles, USA. Deres ungdommelige og meget innovative profil har gitt dem en suksess som er helt uten sidestykke.
 • WAXD

  WAXD er et nytt merke innen bilpleie. Serien av produkter er ikke ekstremt stor og omfattende, men heller presis og velutviklet. Selv om selve merket er nyetablert, sitter mannskapet bak på en meget omfattende kunnskap om bilpleie og bilpleieprodukter.
 • Scholl Concepts

  I mer enn 50 år har tyske Scholl Concepts produsert poleringsmidler og bilpleieprodukter. Hovedsakelig har deres produkter og tjenester blitt tilbudt og levert til bilfabrikanter. Det er stort sett de siste 10-15 årene at vi som forbruker og kunde har kunnet ta i bruk deres meget effektive produkter.
 • PolishAngel

  PolishAngel er intet annet enn håndlaget perfeksjon fra Tyskland. De tilbyr en eksklusiv og innovativ serie av bilpleieprodukter som gir fantastiske resultater med minimal innsats.
 • Ultracoat

  Ultracoat er synonymt med coating! Coating av høy kvalitet. Produktene er laget i EU, men opprinnelsen til Ultracoat kommer fra Polen. Michal er mannen bak navnet og er dedikert i å finne det beste innen beskyttelse for din bil.
 • Rupes

  Rupes er et familieeid, italiensk selskap som i over 70 år har utviklet og produsert elektriske og pneumatiske maskiner av høyeste kvalitet. Deres poleringsmaskiner er over hele verden kjent for å være blant markedets beste maskiner.

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.