Våre produsenter

Her kan du lese mer om våre leverandører og produsenter. Vi er meget stolte over å kunne representere og levere noen av de aller beste og mest effektive produkter på markedet. Visste du for eksempel at Scandic Shine har vært offisiell importør av Chemical Guys i over 13 år?

 • Chemical Guys

  Chemical Guys er en verdensomspennende leverandør av bilpleie-produkter og utstyr av meget høy kvalitet. De er etablert i over 50 land og har base i Los Angeles, USA. Deres ungdommelige og meget innovative profil har gitt dem en suksess som er helt uten sidestykke.
 • Polytop

  Glans siden 1983. POLYTOP produserer noen av de beste produktene for profesjonelle brukere innen pleie og rengjøring av kjøretøyer. POLYTOP kjenner markedet og vi kjenner kravene til våre kunder. Denne markedskunnskapen spiller en viktig rolle i utviklingen av nye produkter.
 • Ultracoat

  Ultracoat ble grunnlagt i 2015 på bakgrunn av lang erfaring og lidenskap for rene biler og perfekt lakk. I begynnelsen hadde Ultracoat en veldig liten serie med keramiske coatinger. Nå leverer de alt fra coatinger til vaskemidler!
 • WAXD

  WAXD er et nytt merke innen bilpleie. Serien av produkter er ikke ekstremt stor og omfattende, men heller presis og velutviklet. Selv om selve merket er nyetablert, sitter mannskapet bak på en meget omfattende kunnskap om bilpleie og bilpleieprodukter.
 • Rupes

  Rupes er et familieeid, italiensk selskap som i over 70 år har utviklet og produsert elektriske og pneumatiske maskiner av høyeste kvalitet. Deres poleringsmaskiner er over hele verden kjent for å være blant markedets beste maskiner.

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.