Guide til håndpolering

For deg som liker det «old-school» og som foretrekker den gode gamle kunsten å håndpolere. Med de riktige produktene kan selv håndpolering fremskaffe utrolig flott resultat!

 • Steg 1 - Produkter

  Produkter vist i video:

 • Steg 2 - Lakkrens

  Vi fjerner mikroswirls og lette vaskeriper med Chemical Guys V38 Optical Grad Finishing Polish og Hex-Logic Orange Cutting Hand Pad. Dypere riper krever maskinpolering, men de lette vaskeripene fjernes enkelt med en god polish lik Chemical Guys V38. Prøv også gjerne V36 Optical Grade Cutting Polish dersom bilen har en hard klarlakk.

 • Steg 3 - Polering

  Til poleringen bruker vi Chemical Guys Blacklight. Blacklight er en «glaze» med en mild renseeffekt og legger seg som en beskyttende hinne på lakken. Den dype refleksjonen kommer fra glansforsterkere den er tilsatt. Blacklight er veldig enkel i bruk og skal kun påføres i et tynt lag. La den ligge i ca. 15 min og tørk av.

 • Ekspert-tips:

  Glazer er med de glansforsterkende egenskapene det perfekte underlaget for voks. Du vil helt klart se forskjell på en lakk med glaze og voks kontra en med kun voks.

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.