PolishAngel Master Sealant

All lakk bør beskyttes etter rubbing og polering.

Som kjent inneholder de aller fleste poleringsmidler ingen beskyttelse, og om de har, så varer de sjelden mer enn 1-2 måneder. Best beskyttelse får du med en lakkforsegling som virkelig «kliper» seg fast på lakken. Master Sealant fra PolishAngel er en slik forsegling. Ved optimalt vedlikehold kan du forvente en holdbarhet på inntil 12 måneder.

 • Steg 1

  Steg 1 - Produkter

  Produkter brukt i video:

 • Ekspert-tips:

  Start alltid med en wipe-down før du legger en voks eller forsegling. Fjernes ikke oljene etter polering vil ikke beskyttelsen hefte godt nok til lakken, og du vil ikke oppnå maksimal holdbarhet.

 • Steg 2

  Steg 2 - Påføring lag 1

  Om du velger å legge Master Sealant med Dual Action poleringsmaskin, bruk da en egnet påføringspute og påse at denne er helt ren. Ta 3-4 dråper forsegling på puten, start maskinen på lav hastighet og spre produktet utover panelet. Jobb uten press og ikke overstig hastighet 3 på maskinen. Du skal kun påføre, ikke «jobbe» med produktet slik du gjør med polisher.

  På de områdene du ikke kommer til med maskin kan du enten bruke en påføringspute for hånd, eller ta av puten på maskinen og bruke denne på f.eks. speil, dørhåndtak, bakluke, fangere etc.

 • Steg 3

  Steg 3 - Herding og avtørking

  Master Sealant skal ligge på lakken i 20 minutter. Deretter tørker du den av med en mikrofiberklut.

   

 • Steg 4

  Steg 4 - Påføring lag 2

  For å oppnå maksimal holdbarhet legges et nytt lag 30 minutter etter at det første er tørket av. Dette skal også ligge i 20 minutter. Master Sealant skal nå herde i 2 timer, unngå kontakt med vann og sollys i denne perioden.

 • Ekspert-tips:

  Selv om de aller fleste forseglinger gir utrolig blankhet og en glinsende overflate kan dette ofte toppes.. Legger du en ekte carnaubavoks over en forsegling vil du som regel se en helt annen dybde og glød i lakken. Master Sealant kan gjerne kombineres med «kongen av wet-look» PolishAngel Famous.

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.