Scholl Concepts Spam

Scholl Concepts Spam er et universalt rensemiddel med utallige bruksområder! Uansett om det er utvendig eller innvendig vask og rens kan du som regel bruke Spam. Her forklarer vi, og gir deg noen eksempler på områder Spam virkelig utmerker seg på.

 • Steg 1 - Produkter som vises og anbefales brukt sammen med Spam.

  Produkter:

 • Steg 2 - Motorvask

  Ved motorvask brukes Spam ufortynnet. Spray over de aktuelle områdene, la den løse opp skitt i 3-5 minutter. Bruk eventuelt en detail-børste for å løsne inngrodd skitt. Spyl deretter med høytrykk eller hageslange. Vi anbefaler å bruke Scholl Concepts Boost etter motorvask. Boost er en plast og gummiforsegler som gir en langvarig beskyttelse og et flott motorrom.

   

   

   

   

 • Steg 3 - Utvendig vask og rens

  Ved utvendig rens sprayes ufortynnet Spam på de delene som skal rengjøres. La rensen løse opp skitt og smuss i 3-5 minutter og spyl av med høytrykk eller hageslange. Bruk gjerne Scholl Concepts Puck Lilla for å løsne skitt som sitter godt. Områder Spam utmerker seg spesielt på utvendig er bla. eksoshaler, felger, dekk, kanaler, calipere etc.

 • Ekspert-tips:

  Scholl Concepts Spam er en av de beste renser vi har brukt på plast og gummi. Rens dekksidene i kombinasjon med Scholl Concepts Puck Lilla før påføring av dekkfornyer og få maksimal levetid på denne.

 • Steg 4 - Innvendig vask og rens

  Spam kan selvfølgelig også brukes innvendig. Vi anbefaler å blande den ut 1:2 med vann ved tekstil- og skinnrens, 1:4 ved generell innvendig vask og støvtørking. (Dashbord, dørsider ol.) Siden dette er en sterk rens bør du teste farge-ektheten på skinn/tekstiler først. Dette gjør du ved å spraye Spam på et lite synlig sted og skrubbe lett med en børste eller Puck. Smitter fargen av bør du ikke bruke Spam.

  Skinnrens: Spray uttynnet Spam på setene. Skrubb lett med en skinnbørste eller Scholl Concepts Puck. Tørk over setene med en fuktig mikrofiberklut. La setene tørke før de settes inn med skinnkrem. (Spam skal ikke brukes ved rens av alcantara eller semsket skinn!) Smør gjerne setene opp med Scholl Concepts Skin etterpå for en langvarig beskyttelse.

  Tekstilrens: Spray uttynnet Spam på tekstilene. Skrubb med en egnet tekstilbørste til det skummer. Den beste effekten får du ved å bruke en rensemaskin med rent vann etterpå. Da får du sugd all såpe og smuss ut av tekstilene. Beskytt gjerne tekstilene med Chemical Guys Fabric Guard etter rens.

  Inngrodd skitt i døråpninger og innsteg er et annet område Spam fungerer veldig godt på. Bruk da Spam ufortynnet og skrubb med en detailbørste. Spyl/skyll godt av etterpå.

   

 • Steg 5 - Andre bruksområder

  Scholl Concepts Spam kan med fordel brukes til mye mer enn bare rens av bil innvendig og utvendig. Vi har kunder som like gjerne bruker Spam i husholdningen for å fjerne kalkflekker og skitt på både kjøkken og bad. Spam fjerner også jordslag på campingvogner, markiser og båter.

  Har du noe (hva som helst) som trenger en skikkelig rens, men ingenting har funket før? Prøv Scholl Concepts Spam, du vil bli overrasket over effekten den har! Test bare på et lite synlig område først, husk den er sterk!

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.