Coating skolen: Slik legger du coating på felger med Ultracoat

Vi viser deg hvor enkelt og raskt du kan legge coating på dine felger, for lang og god holdbarhet! Her må man bare gjøre bra forarbeid for at coatingen skal feste seg skikkelig til overflaten. Man må også huske å være i et lokale med 18-24c. Etter behandling må felgene få herde i 24 timer, før de blir brukt.

 • Steg 1 - Wipedown - Fjerne fett og oljer

  Første man må gjøre etter at felgen er vasket skikkelig, er å ta en skikkelig wipedown. Dette er for å fjerne oljer og såperester etter vasken, uten at disse fjernes, vil ikke UltraCoat Metal Guard feste seg skikkelig til overflaten.

  Dette steget er veldig enkelt, her sprayer man Scholl Concepts CF02 på overflaten og tørker over med en mikrofiberklut. Tørk over så overflaten blir tørr. Dette må gjøres på hele bilen.

  Om man ønsker, kan felgene gjerne poleres for å få de ekstra blanke, dette må da gjøres mellom vask og wipedown.

 • Steg 2 - Påføring av UltraCoat Metal Guard

  Da er du klar for påføring av selve Coatingen, Metal Guard. Påfører 3-4 dråper på den medfølgende påføringspaden og begynn å påfør coatingen på felgen. Jobb den litt inn og påfør mer Metal Guard på påføringspad underveis. Du vil se at coatingen forsvinner fra overflaten og kun noen små rester vil ligge igjen.

   

   

 • Steg 3 - Avtørking av Coating

  Når coatingen når har ligget på i ca 2 minutter, tar du en korthåret mikrofiberklut og tørker av eventuelle rester som kan ligge igjen på overflaten.

  La så felgene få herde i ca 24 timer, før de taes i bruk.

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.