Informasjon

 • Bli forhandler

  Innen bilpleiebransjen er det mange tilbydere, store og små, seriøse og mindre seriøse. Scandic Shine har tro på at ærlighet varer lengst og satser derfor på langsiktige og stabile kundeforhold. Vi tilpasser derfor våre tilbud og betingelser for DEG og din bedrifts behov.

 • Om oss

  Scandic Shine AS har eksistert i over 10 år. På disse ti årene opparbeidet oss til å bli en av Norges største nettbutikker innenfor høykvalitets bilpleie-produkter. Vi har også 5 egeneide butikker spredt i de største byene i Norge.

 • Frakt & Retur

  Vi sender pakker over hele Norge med Posten/Bring. Leveringstiden er 1-5 virkedager avhengig av hvor i landet du bor. Ønsker du retur på en vare du har kjøpt hos oss tilbyr vi hele 60 dagers åpent kjøp.

 • Personvernerklæring

  Vi vet hvor viktig personvern kan være. Hos oss kan du være trygg på at vi behandler dine opplysninger iht. lov og forskrifter.

 • Betingelser

  Våre betingelser er blandt bransjens beste. Vi har tilpasset oss for å kunne gi deg den best mulige handleopplevelsen.

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.

INFO OM LAGERSTATUS (Lukk)