Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger.

Når du bruker vår nettside eller er i kontakt med oss kommer Scandic Shine AS til å behandle dine personopplysninger.
Lengre ned på denne siden finner du informasjon om hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn disse opplysningene, samt hvilke rettigheter du har i forbindelse med vår lagring av dine personopplysninger.

Ansvarlig for behandling av personopplysninger er Scandic Shine AS ved daglig leder Ketil Falstad.
Adresse: Venusveien 13B, 7652 Verdal
Telefon: 74 388 388
E-post: kundeservice@scandicshine.no
Orgnr: 991 883 835 MVA

Om du har noen spørsmål om vår behandling av personopplysninger, ikke nøl med å kontakt oss på e-post eller telefon.

Hvilke opplysninger hentes inn av Scandic Shine AS?

Vi samler følgende opplysninger om deg:

  • Kontaktinformasjon: Navn, adresse, telefonnummer og e-post.
  • Personlig informasjon: Fødselsdato.
  • Kundehistorikk: Tidligere kjøp hos oss.
  • Markedsføring: Posisjon, IP-adresse.
  • Cookies: Brukes på våre nettsider.

Vi samler inn opplysningene ovenfor på følgende måte:

  • Du oppgir dine opplysninger til oss. For eksempel via et kontakt oss skjema eller når du handler i vår nettbutikk.
  • Vi registrerer hva du gjør på våre nettsider med hjelp av cookies.
  • Vi registerer markedsføringsdata og eventuell kontakt med kundeservice.

Hvordan vi behandler dine personopplysninger

Når vi samler inn data om deg så må vi ha et formål. Nedenfor finner du informasjon om hva vi bruker informasjone til og hvilke lover som gir oss retten til å lagre og bruke disse personopplysningene.

1. Fullføre et kjøp som du har gjort på våre nettsider.

Når du handler på våre nettsider tar vi imot informasjon om deg i form av adresse og kontaktopplysninger. Denne informasjonen brukes av oss for å fullføre din ordre. Vi er avhengig av denne informasjonen for å få behandlet din ordre hos oss.

Personopplysninger: Kontaktinformasjon, personlig informasjon og identifiseringsdata
Formål med databehandlingen: Behandlingen är nødvendig for å fullføre ordren som kunden har lagt hos oss ved å inngå avtale. Se GDPR artikkel 6(1)(b).

2. Opprettholde kundsupport

Personopplysninger: Kontaktinformasjon, personlig informasjon og identifiseringsdata
Formål med databehandlingen: Behandlingen er nødvendig for å kunne hjelpe deg med spørsmål du sender til vår kundeservice. Se GDPR artikel 6(1)(b).

3. Sende ut nyhetsbrev og informere om vår virksomhet

Personopplysninger: Kontaktinformasjon, personlig informasjon.
Formål med databehandlingen: Behandlingen er aktiv etter at du har gitt ditt samtykke til at dine personopplysninger brukes. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke, se GDPR artikkel 6(1)(a).

4. Bruke statistikk ved ditt besøk på våre nettsider

Vi bruker cookies på våre nettsider. Du kan lese mer om hvordan vi bruker cookies her:

Utlevering av personopplysninger til andre

Vi deler dine personopplysninger med for eksempel Posten Norge for å kunne fullføre avtalen med deg som kunde. Det vil si å fullføre din ordre ved å levere bestilte produkter.
All behandling av personopplysninger skjer innen EU/EØS-området.

Oppbevaringstid

Vi oppbevarer dine personopplysninger hos oss så lenge det er formål ved å oppbevare de. Dette betyr at vi oppbevarer dine personopplysninger til du tar tilbake ditt samtykke.

Som hovedregel oppbevarer vi dine personopplysninger:

  • For å kunne gi deg kundeservice beholder vi din kontaktinformasjon, personlig informasjon og identifikasjonsdata.
  • For å kunne sende ut nyhetsbrev og informasjon om vår virksomhet oppbevarer vi din informasjon i 12 måneder etter tidspunktet for siste samtykke til markedsføring fra oss, eller til etter det tidspunktet du senest besvarte vår markedsføring ved å legge en ordre.

Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting av informasjon eller å få personopplysninger slettet. Du har også rett til å kreve begrensing av behandling, samt å klage på behandlingen. Du kan lese mer om dette hos Datatilsynet.

For å kunne bruke dine rettigheter må du ta kontakt med oss. Det gjør du enklest ved å sende oss en e-post til adressen nevnt øverst. Vi vil svare på din e-post så snart som mulig og senest innen 30 dager.

Vi kommer til å be deg om å bekrefte din identitet ved å oppgi ytterligere informasjon før du kan bruke dine rettigheter. Dette gjør vi for å være sikker på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg og ikke noen som utgir seg for å være deg.

Får å melde deg av vårt nyhetsbrev kan du følge linken nederst i nyhetsbrevet vi sender ut.

Rett til å klage

Om du synes vår behandling av personopplysninger ikke samstemmer med informasjonen ovenfor, eller bryter med Personvernlovgivningen (GDPR), kan du rapportere dette til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du gjør dette på deres nettsider.

Endringer

Hvis endringer i tjenestene vi tilbyr eller regler for behandling av personopplysninger endres, kan det endre informasjonen ovenfor. Hvis vi har kontaktinformasjon, informerer vi deg om disse endringene. Ellers er oppdatert informasjon alltid tilgjengelig på vår nettside.

Facebook Remarketing

Denne siden bruker Facebook Inc. («Facebook») remarketing funksjonaliteten «Custom Audiences». Dette er brukt for å kunne tilby interessebasert markedsføring («Facebook Ads») til besøkende av denne nettsiden når de besøker det sosiale nettverket Facebook. Når du er på nettsiden blir det gjort en direktekobling til Facebooks servere. Facebook legger informasjonen de henter fra våre nettsider til din personlige brukerkonto hos Facebook. For mer informasjon om innsamling og bruk av data fra Facebook, dine rettigheter i denne sammenhengen og måter å beskytte personvernet se Facebook sin egen personvern policy https://www.facebook.com/about/privacy/.

Alternativt kan du også deaktivere remarketing-funksjonaliteten «Custom Audiences» her: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads#_=_. For at deaktiveringen skal skje må du være pålogget din Facebook-konto

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.