JULEGAVETIPS

 

Den perfekte julegave? Det er alltid vanskelig å finne julegaver som noen virkelig trenger og har lyst på, men skal du gi en gave til noen som er glad i bil, så er Bilpleieprodukter en sikker vinner!

Finn den perfekte julegaven til din autofile venn/familiemedlem her hos Scandicshine.no! Vi har masser av bilpleieprodukter, perfekt til julegaver.

 

  GJØR DET ENKELT
For å gjøre det enklere for deg å kjøpe gave har vi satt sammen en knippe produkter vi mener passe perfekt for enhver bil elsker. I listen under finner du alt fra enkle produkter til hele pakker. Du kjøper i prisklassen du ønsker.

 

  PERSONLIG GAVE
Hvis du ønsker kan vi også hjelpe deg ved å sette sammen en helt personlig gave. Send oss en e-post til kundeservice@scandicshone.no eller kontakt oss på telefon 74 388 388 og vi hjelper deg videre.

 

  LYNRASK LEVERING
Vi tilbyr lynraske leveranser og FRI FRAKT på kjøp over 300 kr. Vil du ha julegaven levert direkte til mottaker oppgir du ganske enkelt mottakers adresse som leveringsadresse. Rabattkode for FRI FRAKT er JULEGAVE.

 

PRODUKTENE VI ANBEFALER:

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.

INFO OM LAGERSTATUS (Lukk)