Smart Repair

Scandic Group er ny norsk importør for HBC System i Danmark. HBC System produserer og leverer et komplett system for alt innen Smart Repair, det være seg innvendig skinn-, vinyl- og tekstilreparasjon, inn- og utvendig plastreparasjon samt flere systemer innen bulkoppretting og felgreparasjon. HBC har i tillegg et helt unikt system for reparasjon av caravan, herunder både bobiler og campingvogner. 

Vi er i også brukere av disse systemene, og vil på sikt kunne tilby både kurs og opplæring innen alle HBC sine systemer. Pr i dag tilbyr vi enkle Smart Repair tjenester som for eksempel skinnfarging, skinn og tekstilreparasjon, plast- og vinylreparasjoner samt plastsveising og enkel bulkoppretting uten lakkering.

Verdens ledende produsent av SMART REPAIR UTSTYR

HBC er verdens ledende produsent av Smart Repair utstyr. HBC er en familiebedrift som utvikler, produserer og markedsfører ett komplett utvalg av innovative og unike Smart Repair produkter, verktøy og forbruksmateriell for proffmarkedet.
Produkt-porteføljen er rikholdig og produsert etter de strengeste kvalitetskrav for å tilfredstille både bilprodusenter og brukere rundt om kring i verden.

Produktene fra HBC er spesialdesignet for å reparere bulker, skader på lakk, plastikk, skinn, vinyl, aluminium og glass, på en hurtig og kostnadseffektiv måte.

Les mer om HBC System på deres nettside: hbc-system.com

Ønsker du å vite mer?

Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan din bedrift kan lykkes med Smart Repair!

Scandic Group AS
Brennevegen 3
7652 Verdal
Telefon: 74 388 333
E-post: ordre@scandic-group.no

Salgssjef – Norge:
Vidar Eriksen
Telefon: 966 18 331
E-post: vidar@scandic-group.no

Scandic Shine ble etablert i 2008 og ble da en av de første seriøse nettbutikkene for bilpleiemidler i Norge. Siden oppstarten har Scandic Shine bidratt til å sette en ny standard innen profesjonell bilpleie samt øke interessen for dette blant folk flest.