Chemical Guys Citrus Wash & Gloss 3.7L

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss 3.7L
Pris:549 KR

Ekskl. mva: 439 KR
Produsent: Chemical Guys
Produktkode: CWS_301
Tilgjengelighet: Ubekreftet leveringstid
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Kan forårsake skadelige langtidsvirkninger for liv i vann.
Unngå utslipp til miljøet.

Oppbevares utilgjengelig for barn!
 

Last ned datablad her

Chemical Guys Citrus Wash & Gloss er en meget konsentrert bilsåpe, designet for å rense lakken samtidig som den fremhever glansen til nye høyder!

Citrus Wash & Gloss løser med sin naturlige, sitrusbaserte formulering enkelt opp selv de tøffeste forurensinger. Med tilsatt «glossboosters» både forsterker og intensiverer den dybde og glød i alle typer lakk og for å minimere risikoen for vaskeriper og swirls, er den også tilsatt superglatte smøremidler. Citrus Wash & Gloss er en av de mest skummende såpene som eksisterer og kan med fordel brukes i både bøtte og skumkanon. Gjør deg klar for en vaskeopplevelse ingen konkurrerende bilsåper kan matche!

 

Bruksanvisning: 30ml blandes med 15 liter vann for normal vask. Bland 70ml med 15 liter vann for meget skitten bil. Start alltid å vaske fra topp og ned. Skyll godt etter vask.

 

 

Vårklargjøring vol. 2

on 14 Sep 2015
Vår nyeste video der vi viser hvordan du får bilen helt ren etter vinteren, evnt før du starter vinterbeskyttelsen! Etter dette er gjort, anbefaler vi å vokse bilen for ekstra holdbarhet! Les mer her:
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: