Bøtte med Gritguard, Lokk, Vaskehanske, Såpe, Tørkehånkle og RIM7 500ml

Bøtte med Gritguard, Lokk, Vaskehanske, Såpe, Tørkehånkle og RIM7 500ml
Bøtte med Gritguard, Lokk, Vaskehanske, Såpe, Tørkehånkle og RIM7 500ml
Pris:749 KR

Ekskl. mva: 599 KR
Produsent: Scandic Shine AS
Produktkode: SS-BGLP2
Tilgjengelighet: På lager

Tilgjengelige valg

* Velg farge på bøtte (Lokk og rist er sort):
  • 1 Star
  • 2 Stars
  • 3 Stars
  • 4 Stars
  • 5 Stars

Pakke med solid og stor bøtte med Gritguard, vanntett GammaSeal lokk, Chemical Guys såpe, vaskehanske, tørkehåndkle og Scholl Concepts Rim7 felgrens.

Denne vaskepakken inneholder en meget solid og stor bøtte (18 liter) som tåler mye juling, frost og kjemikalier. Bøtten har Gritguard som ligger i bunnen og som «stenger nede» skitt, sand og smuss. GammaSeal lokket er skrubart med vanntette pakninger. I tillegg følger det med høykonsentrert såpe fra Chemical Guys, Chenille vaskehanske, et stort Miracle Dryer mikrofiber tørkehåndkle og testvinneren Scholl Concepts Rim7 felgrens.

Spesifikasjoner:

Chemical Guys bøtte med Gritguard og lokk, 18 liter

Chemical Guys såpe, 475 ml

Chenille vaskehanske, 18cm x 20cm

Chemical Guys Miracle Dryer

Scholl Concepts Rim7, 500 ml

Bruksanvisning: Fyll bøtte med vann og ca 30-40 ml såpe, skum gjerne opp blandingen med en hageslange. For hvert «dypp», skrubb mot Gritguard for å løsne skitt fra hansken. Spray Rim7 på avkjølte felger, vent til den forandrer farge og spyl av, gjenta om nødvendig. Tips! For større sikkerhet mot å få sand etc i hanske, legg en ekstra Gritguard i bøtta.

Farge på bøtte, Gritguard, GammaSeal, vaskehanske og tørkehåndkle kan variere. 

 

Scandic Shine Promo - 2016

on 07 Oct 2016
Scandic Shine Promo - 2016 I vår promo film viser vi frem flere av våre produkter, og tekniker brukt i behandlingen av en Porsche Cayenne. Produktene som er brukt i videoen finner du under.
Vis mer

Vårklargjøring

on 25 Mar 2015
Er det viktig å rengjøre bilen etter vinteren? JA. Etter en lang norsk vinter, er det viktig å rengjøre lakken skikkelig, så fort solen kikker frem og veiene blir tørre. Det kan virke omstendig å få lakken helt fin, men med riktige produkter og teknikker, er det både moro og interessant. Ta en kikk på vår guide for gode tips!...
Vis mer

Skriv en anmeldelse

Ditt navn:


Din anmeldelse: Note: ingen HTML!

Karakter: Dårlig           Bra

Skriv inn koden fra boksen under: